Velkommen til PicturesInYourHead

A picture in your eye may soon be gone. A picture in your head may last forever

En interactive fiction historie fødes -3

Posted by on sep 13, 2017

Det første jeg vil gøre, er at kigge i byggevejledningen: De 4 trin.
Trin1 starter jeg med, for jeg er jo på bar bund nu.
Den anbefaler at jeg laver nogle bokse der optræder som de steder hvor historien udspiller sig.
OK hvad er der af steder? Kigger vi på historien kan vi se at der i hvert fald er følgende:
  • Pers værelse
  • Stuen
  • Haven
  • Vejen
  • Skolen
For det er de steder der umiddelbart er omtalte. Der kommer muligvis flere, men dem kan vi lave efterhånden som vi får brug for dem. Så jeg laver disse steder som bokse, indlæser basisboksen fra boksbibliotek1 og kopierer alle dens kulisser over i de andre bokse. Dernæst forbinder jeg dem. Teknikken kan man se i  video1 og video2.